Welke soorten mancaves zijn er?
Er zijn veel verschillende soorten mancaves, eigenlijk kan je voor elke hobby een mancave maken. Wij hebben de meest populaire mancaves voor u op een rijtje gezet.

Mancave kroeg

Dit is waarschijnlijk de meest populaire mancave soort, een thuis café! Naar het café gaan wordt steeds duurder en de meeste mensen willen dan een eigen kroeg in bijvoorbeeld de kelder of in het tuinhuis zodat ze hier lekker kunnen ontspannen met vrienden of familie. Eigen regels, eigen drank en geen last van anderen, wat wil je nog meer?

Een mancave thuis café is vrij simpel te maken, het moeilijkste is een geschikte ruimte vinden waar de andere personen in het huishouden het mee eens zijn. Als de ruimte eenmaal gevonden is, wordt er vaak een mancave bar geplaatst. Een kroeg is natuurlijk geen kroeg zonder bar, deze is dus onmisbaar! Nadat de bar (en barkrukken) geplaatst zijn wordt er vaak gekeken naar wat er nog meer mogelijk is met de beschikbare ruimte. Er wordt vaak een pooltafel of gokkast neergezet, om tijdens het drinken iets anders te kunnen doen. Verder dient de mancave natuurlijk gedecoreerd te worden, hier worden veel verschillende mancave decoratie voor gebruikt zoals metalen reclameborden en neon reclameborden voor een erg gaaf effect.

Mancave hobbyruimte

MANCAVE GARAGE
Een mancave maken voor je favoriete hobby is ook erg populair en misschien wel het meest gebruikelijk. Veel mannen hebben al een ruimte voor zichzelf waar ze bijvoorbeeld aan auto's, scooters of brommers kunnen sleutelen, dus ongemerkt hebben ze eigenlijk al een mancave. Voor een hobbyruimte als mancave heb je niet zo heel gek veel nodig, enkel een schuur die makkelijk toegangbaar is met genoeg ruimte voor alle gereedschap die u nodig denkt te hebben. Ook deze ruimtes worden gedecoreerd met mancave decoratie, met erg gave resultaten tot gevolg!

Mancave gameroom

MANCAVE GAMEROOM
Een mancave gameroom kan op veel manieren gemaakt worden. Zo maken mensen een speciale mancave voor al hun videogames, maar ook gamerooms met bijvoorbeeld een pooltafel, tafeltennistafel, voetbaltafel en/of gokkasten zien we steeds vaker voorbij komen. Vooral mancaves waar specifiek videogames een prioriteit zijn hebben erg weinig ruimte nodig, meestal worden deze in slaapkamers gemaakt. Mancaves waar pooltafels en tafeltennistafels gebruikt gaan worden hebben iets meer ruimte nodig, deze zie je dan ook vaak voorbij komen in kelders en grotere tuinhuizen.